Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10 ΧΛΜ επί Ασφάλτινης οδού πρέπει να είναι στο Μαραθώνα!

Ήδη απο το 2013, χρονιά ίδρυσης και του Α.Π.Σ Μιλτιάδη Μαραθώνα είχα προτείνει τη διεξαγωγή ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου 10χλμ επί ασφάλτινης οδού το οποίο θα συνδυάζεται με τον αγώνα Τιμής προς το Γάλλο Φιλόσοφο, Φιλόλογο και Φιλελληνιστή Μισέλ Μπρεάλ. Φαίνεται ότι ο ΣΕΓΑΣ έχοντας ώτα ανοικτά αλλά οφθαλμούς κλειστούς απεφάσισε να γίνει κάτι τέτοιο στην πανέμορφη Πάτρα εντασσόμενο σε αγώνες Δρόμου ανα την Ελλάδα με τη Λατινική ονομασία RUN PATRA 2017
Απο το 10αρι της Πόλεως του Τορόντο-TORONTO 10K
Φυσικά και δεν με λυπεί η υλοποίηση αυτής μου της πρωταρχικής ιδέας ίσα ίσα  με βρίσκει καθόλα σύμφωνο. θεωρώ παρ'όλα αυτά ότι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ θα ήταν προτιμότερο να μην αγνοήσει το Γάλλο εμπνευστή του Μαραθωνίου Δρόμου για άλλη μία φορά. θα ήταν σωστότερο να αποφασίσει στο μέλλον ότι το εκάστοτε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ επι ασφάλτινουΔρόμου θα ήταν προτιμότερο να γίνεται κάθε χρόνο στην Ιστορική Πόλη του Μαραθώνα αποδίδοντας κατά αυτό τον τρόπο ελάχιστη τιμή σε αυτόν τον μοναδικό Φιλέλληνα!
θα βρίσκομαι σε διαρκή εγρήγορση ερχόμενος σε επαφές με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ώστε αυτή η πρώτη ιδέα μου εδω και τουλάχιστον 4 χρόνια να πραγματοποιηθεί εκει που αξίζει-συνδεόμενη με το "ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου